Tractari auto - care sunt criteriile care contureaza o firma serioasa?

Advertorial
Joi, 02 Noiembrie 2017, ora 16:03
31173 citiri
Tractari auto - care sunt criteriile care contureaza o firma serioasa?

Chiar daca este ultimul lucru pe care ni-l dorim, se poate intampla sa ramanem cu masina in drum si sa avem nevoie de ajutor. Fie ca este vorba despre o pana sau despre o defectiune tehnica a motorului, daca masina decide ca nu mai vrea sa functioneze in mijlocul unui drum, departe de oras, solutia este una singura: tractari auto.

Din fericire, exista din ce in ce mai multe firme de tractari auto atat in Bucuresti, cat si in alte localitati, care ofera servicii complete si complexe si care dispun de solutii foarte performante, inclusiv macarale cu care pot ridica masina.

In momentul in care suni la o astfel e firma, este recomandabil sa urmaresti urmatoarele aspoecte:

Sa aiba un program non-stop. De cele mai multe ori, neplacerile cauzate de masina au loc pe timpul noptii. Este bine sa gasesti o firma de remorcari auto care sa poata raspunde solicitarilor la orice ora din zi sau din noapte si sa ajunga rapid la locul in care ai ramas blocat.

Sa aiba posibilitatea de a tracta orice tip de autovehicul (sau o gama cat mai larga). Chiar daca ramai in pana cu un autobuz sau cu o masina cu gabarit mare, trebuie sa poti beneficia de servicii de tractare. Tocmai de aceea, este bine ca firma de tractari auto sa dispuna de mai multe masini care sa permita ridicarea oricarui tip de autovehicul. Exista platforme care suporta greutati foarte mari si care permit orice tip de transport.

Sa ofere asistenta auto. De foarte multe ori, defectiunile autovehiculelor sunt cat se poate de simple, acestea putandu-se rezolva pe loc. Marea problema este faptul ca soferii fie nu au la indemana piese de schimb, fie nu stiu ce trebuie sa faca. Din acest motiv, este bine ca firma care face tractari sa ofere si asistenta auto, reparand eventualele defectiuni minore la fata locului. In felul acesta poate sa te ajute sa economisesti sume consistente de bani.

Sa aiba un pret corect si transparent. Transparenta costurilor este o cerinta cu adevarat obligatorie pentru toti cei care ofera servicii de tractari auto. Este bine ca aceste costuri sa fie pentru fiecare km efectuat si sa fie fixe. In momentul in care suni pentru a cere ajutor, cere inclusiv costul maxim pe care firma ti-l impune si asigura-te ca acesta va ramane fix. Exista destul de multe firme care profita de momentele neplacute ale soferilor si incearca sa beneficieze, cerand mai multi bani decat ar trebui sa o faca.

Sa aiba cat mai multe platforme auto in dotare. Este neplacut sa astepti ore in sir sa ajunga la tine platforma auto, intrucat firma are putine si este ocupata cu alt client.

Foarte important! Firma de tractari auto pe care o angajezi trebuie sa fie asigurata si sa acopere eventualele daune ce intervin in momentul tractarii. In caz contrar, exista riscuri destul de mari, care pot duce la cheltuieli uriase.

La fel de importanta este si licenta de transport pe care firma de tractari trabuie sa o aiba. Daca alegi o firma cu licenta si asigurare CMR, riscurile sunt minime.

Cum gasesti firma de tractari auto perfecta?

Este indicat sa cauti o firma locala, cat mai apropiata de locul in care ai facut pana, in asa fel incat costul sa fie unul cat mai mic. De asemenea, odata cu firma de tractari, este bine sa cauti si un service auto cat mai apropiat, unde sa ajungi pentru a repara autovehicului.

Fiecare oras beneficiaza de tractari auto, asadar, un sfat util ar fi sa iti notezi firmele de tractari din zonele in care urmeaza sa calatoresti. Este adevarat ca ai la indemana un telefon, cu conexiune la internet, insa este posibil sa ramai in pana intr-o zona in care nu exista semnal si atunci ai nevoie de contacte.

Cris Power Logistic SRL Bucuresti ofera in principal servicii de asistenta rutiera si tractari auto in Bucuresti, judetul Ilfov, pe autostrada, dar si in toata tara si in tarile din UE.

Compania are in dotare 7 autospeciale complet echipate pentru tractari auto, o automacara pentru cazuri mai dificile (chei rupte, blocate, roti rupte, cutii de viteza blocate etc.) si un service mobil si asigurare CMR pe durata transportului.

Va putem recomanda si un service auto bun unde va puteti repara masina.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#tractari auto Bucuresti , #piata auto Romania