Piesele auto - o problema in minus odata cu evolutia pietei online

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 15:15
1654 citiri
Piesele auto - o problema in minus odata cu evolutia pietei online

Masina reprezinta pentru multi dintre noi un adevarat membru al familiei, fiindu-ne alaturi in momentele speciale si insotindu-ne pentru o perioada lunga de timp. Atunci cand masina are probleme, e important sa gasesti o solutie rapida pentru piesele de schimb, iar calitatea acestora este esentiala.

Desigur, poti apela la piesele oferite de dealeri, dar preturile practicate de acestia sunt de obicei foarte mari, avand un adaos considerabil. Daca nu ai insa un buget mare de alocat, fereste-te de cei care pot profita de faptul ca unii clienti nu au cunostinte de mecanica si nici asupra pietei, folosind preturi exagerate.

Piesele auto de pe piata romaneasca - ce optiuni avem?

Atunci cand vine vorba de schimbarea pieselor, ai la dispozitie trei optiuni: piesele originale, cele echivalente si cele aftermarket. Primele doua dintre tipurile de piese sunt prevazute cu logo-ul producatorului auto (Mercedes, Renault, Audi etc.), in timp ce piesele aftermarket nu.

Pe piata romaneasca piesele aftermarket sunt cele mai populare, fiind alese pentru raportul calitate-pret ridicat. Acest lucru se datoreaza contextului economic din ultima perioada.

Preturile variaza foarte mult intre diversele categorii de piese, iar cum acestea reprezinta principalul criteriu de selectie pentru multi dintre clienti, produsele aftermarket raman in continuare cele mai atractive.

Piesele aftermarket nu sunt piese contrafacute asa cum multi au ramas cu impresia falsa, ci dimpotriva, piese care beneficiaza de omologari si verificari temeinice.

Piesele sunt construite de producatori cu renume, diferiti insa de producatorii autoturismului, avand aceeasi calitate cu cele originale.

In functie de pret si de certificarile producatorului, piesa va avea un numar mai mic sau mai mare de kilometri in care sa functioneze optim.

Piesele prevazute cu logo-ul producatorului raman insa atractive pentru clientii interesati de folosirea pieselor de origine, care pun pret pe brand si care considera ca piesele de schimb originale aduc prin brand, o garantie suplimentara in privinta intretinerii masinii.

Piesele auto cumparate online - totul mai rapid

Daca acum ceva vreme singura solutie pentru accesul la piese auto era contactarea unui service sau a unui dealer, iar timpul de asteptare putea fi uneori foarte mare, lucrurile sunt acum la un click distanta. Magazinele online de piese auto iti pun la dispozitie servicii extrem de rapide si o gama larga de piese, astfel incat sa iti poti repara masina in cel mai scurt timp.

Piese-auto.ro este una dintre platformele pe care vei gasi piese pentru orice marca si model de masina, disponibile atat in varianta originala, cat si in cea aftermarket.

In portofoliul magazinului online vei gasi astfel piese pentru modele auto ale unor producatori cunoscuti precum Audi, BMW, Mercedes, Ford, Opel, Volkswagen, Peugeot, Honda, Hyundai, Volvo, Skoda etc, dar si piese ale unor producatori mai rar intalniti pe piata romaneasca, precum Bentley, Jaguar, Porsche sau Maserati.

Vei gasi, de asemenea, piese aftermarket si accesorii apartinand unor producatori internationali de renume, precum LUK, SACHS, BOSCH, FERODO, ATE, LEMFORDER, SKF, TRW, MANN, BREMBO, DELPHI, VALEO RUVILLE etc.

Preturile practicate de www.piese-auto.ro sunt corecte si mai ales accesibile, oferind solutii pentru toate buzunarele. Catalogul de piese pus la dispozitie include toate preturile, fiind usor sa te orientezi si sa alegi modelele potrivite pentru tine.

In magazinul online vei putea cauta piese auto in functie de marca, model, an, combustibil, motor, caroserie sau masina. Avand atat de multe optiuni de cautare la indemana, vei gasi mult mai usor piesele.

De asemenea de aici vei putea cumpara si acumulatori, uleiuri sau anvelope, rezolvand toate cumparaturile auto intr-o singura vizita online.

In acelasi timp, in cazul in care ai nevoie de o piesa importanta si vrei sa verifici de doua ori faptul ca modelul de pe site se potriveste cu cerinta ta, poti folosi numerele de telefon pentru contact. Un operator iti va oferi asistenta si se va asigura ca alegerea facuta de tine este cea potrivita

Piese-Auto.ro iti livreaza piesele acasa prin curier sau prin agentii proprii daca esti din Bucuresti. Sau in cazul in care timpul nu este o problema, poti alege ridicarea produselor direct de la sediu.

Pentru ca lucrurile sa mearga cat mai rapid, modalitatile de plata sunt la fel de variate. Astfel, daca preferi sa inchei tranzactia in cel mai scurt timp, poti opta pentru plata online cu cardul, iar daca preferi o varianta clasica poti opta pentru varianta unui ordin de plata sau a achitarii cash, la livrare.

Asadar, in momentul actual, poti rezolva mult mai simplu si mai comod problemele legate de schimbul de piese pentru masina ta. Gasesti acum pe piata atat piese originale, cat si piese aftermarket, asa incat sa ai o solutie indiferent de bugetul disponibil.

Vei putea sa comanzi piesele auto de care ai nevoie direct de acasa, iar acestea iti vor fi livrate intr-un timp scurt, fara a mai fi nevoie sa cauti din service in service sau la diferiti dealeri.

Te asteptam in magazinul nostru online!

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#piese auto masini, #piese auto aftermarket, #piese auto online , #piata auto