Au aparut primele oferte Rabla 2017 - ce masini poti cumpara la pret redus

Joi, 04 Mai 2017, ora 07:35
49606 citiri
Au aparut primele oferte Rabla 2017 - ce masini poti cumpara la pret redus
Foto: Renault

Deocamdata nu se stie o data certa pentru inceperea programul Rabla 2017, insa dealerii auto au inceput deja sa prezinte ofertele la pret redus.

Ziare.com va prezinta astfel primele oferte facute de dealerii auto, in speranta ca programul Rabla va avea si in acest an succes.

Pretul noului Ford Fiesta este 8.250 de euro (sau in rate, de la 400 de lei/luna). La acesti bani primiti modelul in echiparea Trend, ce contine aer conditionat manual, Radio CD cu MP3, USB, comenzi audio pe volan, Bluetooth Voice Control, SYNC cu sistem de asistenta in caz de urgenta si faruri de ceata.

Pentru Ford Focus, pretul la oferta este de 11.325 de euro (sau in rate, de la 600 de lei pe luna). Varianta de echipare este tot Trend, ce vine cu aer conditionat automat bizonal, radio CD cu MP3, USB, comenzi audio pe volan, SYNC 3 cu touchscreen color de 8'', Bluetooth, faruri de ceata si consola centrala cu cotiera.

Pentru ambele modele de la Ford, garantia a fost extinsa la cinci ani sau in limita a 100 de mii de kilometri.

Cei de la Renault ofera modelul Clio de la 7.900 de euro cu TVA inclus. La acesti bani primiti un model cu motor 1.2 litri, capabil sa genereze 75 de cai putere. In varianta de echipare Life, Clio vine cu urmatoarele dotari: sistem de asistenta la pornirea din panta, cruise control, faruri de zi LED, aer conditionat cu reglare manuala si oglinzi incalzite si reglabil electric.

In ceea ce priveste Renault Megane in versiunea sedan, pretul este de 12.150 de euro. La acesti bani primiti varianta de echipare Life, cu un motor pe benzina capabil sa genereze 130 de cai putere. Ca dotari enumeram ESP cu asistenta la pornire in panta, aer conditionat cu reglaj manual, faruri de zi fata/spate cu tehnologii LED. Pretul pentru varianta hatchback este de 12.600.

Cei de la Dacia anunta un pret de 5.500 de euro pentru Logan, in versiunea de echipare Acces, ce are un motor de 1 litru capabil sa genereze 75 de cai putere. In echiparea standard, Dacia Logan vine cu asistenta la pornirea din rampa, faruri de zi cu tehnologie LED, ABS si ESP si sistem de monitorizare a presiunii din pneuri.

Programul Rabla 2017 va incepe cel mai probabil in luna iunie, insa nu se stie o data certa.

Pentru a beneficia de aceste reduceri, trebuie sa aveti un tichet de la REMAT, cu o valoare de 6.500 de lei, prin casarea unei masini vechi.

Opel si Volkswagen au reduceri fara tichete Rabla

Opel si Volkswagen nu au anuntat inca reducerile pentru campania Rabla 2017, dar au in paralel alte promotii.

Cei de la Opel au un pret de 11.990 de euro pentru Opel Astra Sedan, intr-o varianta de echipare ce vine cu aer conditionat, Radio CD 400, sistemul Opel OnStar, tempomat cu limitator de viteza si geamuri fata si spate actionate electric.

Un Volskwagen Golf porneste acum de la 14.656 de euro, cu o reducere de 2.304 euro. In aceasta varianta de echipare avem un motor de 1.0 TSI, 110 CP, cu urmatoarele dotari: aer conditionat climatronic, cotiera fata, faruri de ceata si senzori de parcare.

Cu aceleasi dotari, Volkswagen Jetta are acum un pret de pornire de la 13.539 de euro, fata de precedentul pret de 17.211 euro.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#oferte Rabla 2017, #reduceri Rabla 2017, #cand incepe Rabla 2017, #masini Rabla 2017, #pret Logan Rabla 2017, #pret Megane Rabla 2017, #pret Opel Astra Rabla 2017 , #programul rabla