Ziare.com

Borbely: Rabla si Casa Verde vor continua si in 2011

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 16:47

   

Borbely: Rabla si Casa Verde vor continua si in 2011
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, marti, ca programele guvernametale Rabla si Casa Verde, vor continua si anul viitor, fiind doua proiecte de succes.

"Avem doua proiecte de succes. Ma refer la programul Rabla si la Casa Verde. In cazul programulului Rabla, in momentul de fata sunt 165.000 de masini casate, scoase din piata, si circa 40.000 de masini noi, cumparate.

Multi mi-au spus sa nu intram in aceasta zona cu tichete, cu vouchere care au o piata libera. Dar trebuie sa-l faci interesat pe cetatean", a afirmat Borbely, citat de Mediafax.

Cei care detin vouchere valorice pentru programul Rabla trebuie sa stie ca acestea sunt valabile pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Programul a inceput bine si inseamna si protectia mediului, si un ajutor direct. Programul va continua si anul viitor, insa mesajul meu este ca voucherele sa fie valorificate pana la 25 noiembrie, pentru ca-si pierd valabilitatea", a subliniat ministrul.

In ceea ce priveste programul "Casa Verde", care a debutat in acest an la 1 iulie, zece primarii din Dolj au accesat deja fonduri in baza acestui proiect.

Borbely a precizat ca o noua sesiune pentru depunerea de proiecte pentru acest program va incepe in scurt timp.

Peste 5.000 de cereri pentru programul "Casa Verde" s-au depus in prima luna de la debutul acestuia.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3531 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor