Ziare.com

Rabla 2014: Ce pregateste Ministerul Mediului pentru colectorii inscrisi in program (Video)

Joi, 20 Martie 2014, ora 19:04

   

Rabla 2014: Ce pregateste Ministerul Mediului pentru colectorii inscrisi in program (Video)
Colectorii inscrisi in programul Rabla 2014 vor fi verificati de autoritati, a transmis, joi, Ministerul mediului si Schimbarilor Climatice.

"Incepand de luni, 24 martie, reprezentantii Administratiei Fondului pentru Mediu impreuna cu inspectorii Garzii Nationale de Mediu vor demara o serie de controale ce vor viza atat agentii economici autorizati dar si cei aflati in curs de autorizare pentru casarea vehiculelor scoase din uz.

Mentionam ca, la nivelul lunii august 2013, operatorii autorizati pentru astfel de activitate erau in numar de 532", se arata in comunicatul Ministerului Mediului.

La inceputul acestei luni, a fost supus dezbaterii publice proiectul de Ordin al ministrului de resort referitor la programul Rabla 2014.

Ai nevoie de un credit si nu ai timp sa mergi la banca? Incearca adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Ai banii in cont in doar cateva minute si nu faci niciun drum la banca. Afla mai multe!

Ca noutate, pentru acest an, persoanele fizice care doresc sa beneficieze de un tichet electronic se vor adresa direct producatorilor/dealerilor validati in program. De asemenea, o alta propunere este aceea de a include in program si masini cu o vechime mai mare sau egala cu 8 ani.

Administratia Fondului pentru Mediu va aloca un numar de 20.000 tichete, bugetul total fiind de 140 milioane de lei.

Pentru prima data tichetele nu vor mai fi acordate fizic beneficiarilor, urmand sa fie alocate electronic in sistemul informatic al AFM. De asemenea, se va utiliza un singur tichet electronic pentru achizitionarea unui autovehicul nou, valoarea acestuia este de 6.500 de lei.

C.P.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1280 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor