Salonul Auto de la New Delhi: Cu ce masini surprind producatorii (Galerie foto)

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 18:29
5246 citiri
Salonul Auto de la New Delhi: Cu ce masini surprind producatorii (Galerie foto)
denverpost.com

Cei mai mari producatori auto din lume s-au intalnit la New Delhi pentru a-si prezenta noile masini, in incercarea de a contracarea cererea in scadere din acest sector, India fiind una din pietele cu cel mai mare potential de crestere.

Spre deosebire de anul trecut, cand la salonul bienal de la New Delhi erau prezentate, cu precadere masini micute, anul acesta, producatorii de top schimba directia inspre sedanuri si SUV-uri, noteaza Wall Street Journal.

Hyundai a prezentat noul sedan Sonata, scotand la lumina reflectoarelor si conceptul MPV Hexa Space.

Foto: hindutimes.com

Suzuki a dezvaluit modelul XA Alpha, un crossover de doar patru metri lungime. Vineri, a venit randul lui Ertiga, ultimul model MPV (Multi Purpose Vehicle) al japonezilor.

Nissan a lansat modelul Evalia, iar General Motors si-a prezentat noile modele de Chevrolet Captiva si Tavere, unitati ce vor fi puse in vanzare in decursul anului.

Producatorul indian Mahindra & Mahindra planuieste vanzarea modelelor Rexton si Korando C unitatii sale din Coreea de Sud, Ssangyong Motor Co. pana cel tarziu in 2013.

Producatorul auto german Audi AG va prezenta modelul Q3, pe langa modelele de Q5 si Q7.

Ford a venit la New Delhi cu noul SUV EcoSport, care are un motor pe benzina cu o capacitate de 1 litru.

Producatorul francez Peugeot Citroen a confirmat ca va incepe vanzarile in India inainte de data planificata, adica 2014, incepand comercializarea sedanului 508 si a modelului sport RCZ.

Renault va prezenta modelul Dacia Duster.

Producatorul japonez Toyota a venit cu noul model Fortuner si cu MPV-ul Innova.

Noile oferte marcheaza schimbarea de directie a producatorilor auto inspre pietele emergente din China, India, Rusia si Brazilia, devenite piete-cheie pentru crestere, in comparatie cu Europa si SUA.

De asemenea, reflecta increderea pe care companiile locale si internationale o au in piata auto a Indiei care, pana anul trecut, a inregistrat cea mai rapida crestere din lume.

Sursa Video: Reuters

Sursa Foto: Denver Post

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#salon auto New Delhi 2012, #masini noi 2012, #vanzar masini 2012, #producatori auto modele noi , #salon auto