Masini impresionante, lansate la Salonul Auto de la Geneva (Galerie foto)

Sambata, 07 Martie 2015, ora 08:53
9044 citiri
Masini impresionante, lansate la Salonul Auto de la Geneva (Galerie foto)
Foto: Facebook/Geneva International Motor Show

Producatorii auto s-au intrecut sa atraga privirile la Salonul de la Geneva, unde au prezentat masini spectaculoase.

Ziare.com a realizat o lista cu unele dintre cele mai impresionante automobile lansate la acest eveniment.

Audi R8 V10

A doua generatie de Audi R8 a atras toate privirile, mai ales datorita caroseriei cu forme ascutite, care ii ofera un aspect agresiv.

Pe de alta parte, interiorul iti da senzatia de lux, in timp ce functiile de pe volan si bord te vor transforma intr-un fel de pilot de curse. Materialele folosite pentru habitaciclu sunt de calitate inalta, iar spatiile de depozitare sunt bine gandite.

Exista doua variante ale motorului de 5,2 litri: cea standard are 540 de cai-putere, iar cealalta - 610 cai-putere. Mai mult, producatorul sustine ca ajunge de la 0 la 100 de km/h in doar 3,2 secunde, potrivit CNet.

Bentley EXP 10 Speed 6

Conceptul realizat de Bentley este o incantare pentru fanii masinilor sport. Productia in serie va fi lansata in maximum trei ani si automobilul va costa cam 120.000 de lire sterline.

Modelul foloseste un sistem de propulsie hibrid si va fi dotat cu o varianta modificata a motorului V8-ului, puterea maxima a acestuia urmand sa depaseasca 500 CP, arata The Verge.

Ferrari 488 GTB

Noul 488 GTB are un motor de 670 de cai-putere, cu 100 de cai-putere mai mult decat initialul 458. Motorul V8 este unul de 3,9 litri twin-turbo, arata Bloomberg.

Masina are o transmisie cu sapte trepte si atinge suta de kilometri pe ora, cu start de pe loc, in doar 3 secunde, in timp ce pragul de 200 km/h este atins dupa 8,3 secunde. Viteza maxima ar fi de 330 km/h.

Lamborghini Aventador SV

Noul model Lamborghini pare desprins din filmele cu Batman. Masina cantareste 1.525 kg, fiind cu 50 kg mai usoara ca versiunea anterioara, avand in vedere ca producatorul a decis sa fabrice multe elemente din fibra de carbon. Pretul este de 285.000 de lire sterline.

SV e dotat cu un motor V12 de 6,5 litri, care propulseaza masina la viteza de o suta de kilometri in doar 2,8 secunde. Viteza maxima e de 350 km/h, arata AutoExpress.

McLaren 675LT

Masina e dotata cu un motor V8 twin-turbo, de 3,8 litri si a ajuns la 675 de cai-putere si 700 Newtoni-metru, o crestere cu 25 CP si 22 Nm fata de modelul precendent, 650S. De asemenea, este cu 100 de kilograme mai usoara, cantarind 1.230 de kilograme.

675LT ajunge de la 0 la 100 km/h in 2,9 secunde si pana la 200 km/h in 7,9 secunde, viteza maxima fiind de 330 km/h, potrivit Pocket-Lint.

Sursa foto: Facebook/Geneva International Motor Show

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#masini Salon Auto Geneva, #lansari Salon Auto Geneva, #masini noi geneva, #noutati Salon Auto Geneva , #salonul auto Geneva