Top 5 masini de la Salonul Auto de la Geneva care te vor da pe spate (Galerie foto-video)

Joi, 06 Martie 2014, ora 19:42
8130 citiri
Top 5 masini de la Salonul Auto de la Geneva care te vor da pe spate (Galerie foto-video)
Foto: Wikipedia

Salonul Auto de la Geneva si-a deschis portile, joi, pentru publicul larg, insa presa a avut privilegiul de a admira inainte bolizii prezentati in orasul elvetian.

The Telegraph a realizat o lista cu cele mai impresionante modele prezentate la acest eveniment.

1. Lamborghini Huracan

Ca si la "fratele" sau mai mare, Aventador, producatorii au ales ca Huracan sa fie fabricat, in cea mai mare parte, din aluminiu si fibra de carbon. El va inlocui celebrul Gallardo care, cu 14.000 de unitati vandute, este cel mai de succes model realizat de Lamborghini pana in prezent. Masina este dotata cu un motor puternic V10, care "pompeaza" 610 cai-putere si poate atinge viteza de 200 de km/h in mai putin de 10 secunde.

Lamborghini lanseaza Huracan. Ce surprize ti-a pregatit gigantul

2. Audi TT

TT a ajuns deja la a treia generatie, iar noul model a fost vedeta standului Audi de la Geneva. Cu un aspect mai stilat si o platforma mai usoara, modelul va impresiona cu siguranta pe multa lume, arata The Telegraph. Poate cea mai interesanta functie este Audi Virtual Cockpit, un ecran pe care soferul poate vedea functiile de navigatie. Automobilul are un aspect mai agresiv si este mai usor, cantarind 1,23 de tone (versiunea 2.0 TFSI), cu 50 kg mai putin fata de predecesorul sau.

Audi dezvaluie interiorul noului model sport TT

3. Mercedes-Benz clasa S

Este o masina somptuoasa care aduna toate elementele pozitive ale constructorului german, arata The Telegraph. Motorul V8 de 4,7 litri dezvolta 455 CP si un cuplu de torsiune de 700 Nm. La interior, pasagerii se vor bucura de scaunele imbracate in piele, iar soferul are la dispozitie doua ecrane senzitive.

Automobilul este dotat cu o camera video stereo si senzori multi-faza, astfel ca mediul inconjurator este monitorizat la un unghi de 360 grade. De asemenea, modelul este mai usor decat altele realizate de Mercedes-Benz si beneficiaza de 20 de sisteme de asistenta pentru sofer.

Top cele mai bune masini din 2014 (Video)

4. Citroen C4 Cactus

O masina perfecta pentru "jungla urbana", Citroen C4 Cactus va putea fi cumparata incepand cu luna octombrie. Constructorul a anuntat ca s-a axat pentru acest model pe design, confort, tehnologie utila si costuri reduse de exploatare. Intr-adevar, automobilul nu este puternic, insa are un aspect placut, este confortabil si usor de condus si de intretinut.

Strategia Dacia, adoptata de un gigant auto european: E un bun exemplu pentru noi

5. Porsche Boxster

Desi nu este un model nou, cei de la The Telegraph l-au inclus in lista datorita functionalitatii, a design-ului impresionant si pentru ca are o tinuta de drum ferma.

Porsche Boxter, primele imagini oficiale - vezi cand va fi lansat in Romania (Galerie foto-video)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#masini Salon Auto Geneva, #Salon Auto Geneva , #salonul auto Geneva