Cat de profitabila este o afacere cu piese auto originale

Advertorial
Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 16:57
32924 citiri
Cat de profitabila este o afacere cu piese auto originale

Piesele auto originale se gasesc, in general, la magazinele de specialitate, dar si la reprezentatele fiecarei marci de autoturism. De asemenea, ele pot fi intalnite si achizitionate si de paginile de internet ale diferitelor magazine online, care, de multe ori, le ofera la preturi mult mai avantajoase decat la showroom-uri.

De ce sa le alegi?

In primul rand, pentru buna functionare a masinii tale, acestea trebuie sa fie capabile sa furnizeze un grad ridicat de fiabilitate si sa asigure un nivel sporit de securitate si siguranta atunci cand te deplasezi cu vehiculul tau.

Spre deosebire de cele la mana a doua sau aftermarket, prezinta certitudinea ca indeplinesc intocmai standardele de conformitate cu piesele care provin din fabricatie, deci au o durata de viata mai lunga si sunt mult mai rezistente la uzura zilnica din interiorul oraselor aglomerate.

In plus, fiecare comerciant vine cu oferte avantajoase pentru a intinde o mana de ajutor clientilor sai, de aceea, este suficient sa cunosti si sa prinzi acele perioade de reduceri pentru a-ti permite sa achizitionezi o componenta pentru masina ta de care sa fii multumit ca ai investit banutii pe care ii aloci.

Spre ce piese auto originale este bine sa te orientezi?

Daca nu dispui de fiecare data de un buget suficient ca sa optezi pentru achizitia de piese auto originale, este bine sa stii ca trebuie sa te asiguri ca sistemul de franare si de directie al masinii tale functioneaza in parmetri optima.

Astfel ca, daca ai nevoie de un accesoriu auto, cum ar fi covorasele din interior, boxele sau farurile, care pot fi cumparate si la mana a doua, componentele sistemului de franare (discul de frana, placutele de frana), sistemul de ambreiaj (kitul, placa, discul, rulmentul), dar si anvelopele trebuie neaparat sa fie noi si conforme cu specificatiile tehnice ale celor care sunt initial.

Mai multe despre kitul de ambreiaj

Kitul de ambreiaj este o componenta pentru vehiculul tau vitala, deoarece este una dintre piesele cele mai expuse uzurii, datorita traficului infermal din marile orase, in special din Capitala.

Dintre piesele auto originale pe care ar trebui sa le achizitionezi cu prirotatea, acesta este pe primul loc. Se spune ca un sistem nou de ambreiaj va tine si pana la 100.000 de km daca il folosesti cu atentie si ai grija de el.

Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmentul. Aceste componente se schimba, insa un ambreiaj are mai multe elemente care nu se inlocuiesc: carcasa (clopot), furca de angrenare si diverse suruburi.

Discul si placutele de frana - pilonii de care depind o franare buna a masinii

O masina in perfecta stare de functionare trebuie sa aiba un sistem de franare ireprosabil, de aceea trebuie sa fim atenti sa inlocuim componentele sale atunci cand cele vechi ajung la un grad de uzura care o fac imperios necesara.

Sistemul de franare al masinii ale are ca principale elemente discul de frana si placutele de frana, piese auto ce sunt recomandabile a fi cumparate originale, indiferent de furnizorul pentru care optezi.

Acesta trebuie sa functioneze in mod sigur si eficient, indiferent de viteza de rulare sau de starea de incarcare a automobilului in cauza. Mai mult decat atat, el trebuie sa actioneze toate cele patru roti ale vehiculului iar soferul trebuie sa stie ca se poate baza oricand pe acesta pentru reducerea vitezei sau pentru oprirea in conditii de siguranta.

Cu totii stim ca, alaturi de sistemul de directie, cel de franare este folositi in orice deplasare a vehiculului, motiv pentru care verificarea lui nu trebuie sa fie omisa de niciun posesor auto.

Sunt utile si profitabile

Datorita gradului mare in care sunt folosite si schimbate, piesele auto originale prezentate in acest articol beneficiaza de popularitate din partea soferilor. Ele sunt cele mai folosite si sustin cu mult success masina. Vanzarea lor este extrem de profitabila pentru comercianti, aducand venituri substantiale pentru acestia.

Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
#afacere piese auto originale, #profit afacere piese auto , #stiri auto