Ce poti sa faci pentru a conduce in siguranta? Afla mai multe despre anvelopele Davanti!

Advertorial
Joi, 23 Ianuarie 2020, ora 08:00
11735 citiri
Ce poti sa faci pentru a conduce in siguranta? Afla mai multe despre anvelopele Davanti!

Cu toate ca ninsorile abundente intarzie sa apara, iarna incepe sa isi faca simtita prezenta la inceput de 2020. Cum te poti asigura ca poti sofa in conditii excelente de drum? Cauta anvelope de inalta calitate pentru iarna.

Davanti Tyres este un brand de anvelope care a fost lansat in anul 2015.

Domnul Peter Cross, in calitate de director general Davanti Tyres a declarat: "Anvelopele Davanti combina expertiza inginerilor, procese avansate de fabricatie, teste ample si dezvoltarea progresiva. Testarea produselor noastre de nivel european depaseste cu mult testarea obligatorie".

Fiecare anvelopa Davanti pune accentul pe performanta in trafic. Compusii de cauciuc, ce sunt imbogatiti cu tehnologie silica, alaturi de modele inovatoare si structuri de rulare optime pe drumuri de iarna, fac ca anvelopele Davanti sa fie foarte performante, sa asigure un grad ridicat de siguranta, sa fie eficiente si cu confort sporit. Fiecare dintre anvelopele Davanti Tyres indeplinesc aceste conditii.

Pentru iarna, gama de anvelope Davanti Wintoura (gama dedicata acestui sezon) este produsul unor ani de dezvoltare si testare.

Modelele de anvelope au fost dezvoltate cu ajutorul simularii computerizate 3D. De asemenea, au avut loc testarilor pe pista si testari interne, in laborator.

Deoarece produsele au fost supuse si au trecut cu brio unor teste riguroase da incredere in performanta gamei de anvelope Wintoura.

Testarile au avut loc in Finlanda, si au fost realizate de compania Test World, o companie independenta cu sediul in Ivalo, Finlanda.

Locatia testarii - autodromul Airport Proving Grounds - a fost in mod intentionat aleasa pentru conditii cat mai realiste pentru conditii de drum nefavorabile.

Rezultatele testelor au aratat ca anvelopele Davanti Tyres sunt performante.

Ce mesaj transmite acest lucru? Tehnologia de fabricatie da incredere in performanta dovedita a gamei de anvelope Wintoura. De asemenea, acest lucru se intampla chiar si in cele mai nefavorabile conditii de condus in timpul iernii.

Gama Davanti este formata din 250 de dimensiuni de anvelope, cu zece optiuni de modele diferite, in variante iarna si vara.

Puteti obtine oferta de anvelope Davanti in magazinul online Anvelope.ro, importator exclusiv in Romania al brandului.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#anvelope iarna, #anvelope Davanti , #stiri auto