Senzational: Bugatti poleit cu aur de 24 de carate (Video)

Luni, 24 Iunie 2013, ora 22:07
5835 citiri
Senzational: Bugatti poleit cu aur de 24 de carate (Video)
Foto: Daily Mail

O companie numita Metro Wrapz din Hollywood a realizat un lucru neobisnuit, poleind cu aur o masina, inclusiv jantele rotilor. Adevarata comoara din aur, automobilul Buggati a costat initial imensa suma de 1,7 milioane de dolari.

Masina Buggati a fost cumparata de catre rapper-ul Flo Rida din Statele Unite si finisata ulterior cu aur, informeaza Daily Mail.

Cantaretul din Florida, pe numele sau adevarat Tramar Lacel Dillard, in varsta de 33 de ani, a achizitionat cea mai rapida masina din lume, modelul Buggati, desi el are mari probleme financiare, dupa ce si-a pierdut casa la sfarsitul anului trecut.

Desi Flo Rida a fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice in anul 2011, nu si-a putut refuza acest cadou din aur pe patru roti.

Rapperul care a lansat albumul "Wild Ones" in anul 2012 a cumparat masina avand culoarea alba, iar mai tarziu a acoperit-o cu crom.

Dar Flo Rida s-a plictisit sa aiba o masina Bugatti similara cu a altor vedete, precum 50 Cent sau Justin Bieber si a hotarat sa o poleiasca in aur de 24 de carate, inclusiv jantele.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#masina Buggati poleita aur, #automobil Bugatti aur video, #cea mai rapida masina lume , #stiri auto