Ziare.com

Romania, o "piesa" importanta in strategia producatorilor din industria auto

Luni, 22 Iulie 2013, ora 22:00

   

Romania, o "piesa" importanta in strategia producatorilor din industria auto
Industria auto isi revine, potrivit informatiilor oficiale care arata ca in primele luni din acest an cifra de afaceri a crescut cu 4%.

Evolutia pozitiva se reflecta si in comenzile din ce in ce mai mari inregistrate de producatorii de piese auto prezenti in Romania, care se adapteaza si deschid noi fabrici pe plan local pentru onorarea clientilor.

Romania devine tot mai atragatoare pentru producatorii din industria componentelor auto, care si-au tinut promisiunile facute anii trecuti si au continuat in 2013, expansiunea pe piata locala, cu investitii de zeci de milioane de euro.

"Cand vine vorba de furnizorii pentru industria auto, orientata catre export, Romania devine din ce in ce mai importanta in Europa", spune Hans de Haas, CEO la Bianor, companie cu actionariat polonez si olandez si liderul in domeniul turnarii prin injectie e pieselor formate din materiale plastic.

Bianor a inaugurat recent o noua fabrica la Ploiesti, care a contribuit la inffintarea a 35 de de locuri de munca.

Reprezentantii Bianor refuza sa dezvaluie valoarea investitiei facute, dar mentioneaza ca au in calcul extinderea pe piata din Romania, pe care o apreciaza.

Citeste mai multe in continuarea articolului Romania, o "piesa" importanta in strategia producatorilor din industria auto pe Business24.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1441 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor