Uber va avea masini cu un LED multicolor, ca sa le gasim mai usor

Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 12:40
4023 citiri
Uber va avea masini cu un LED multicolor, ca sa le gasim mai usor
Foto: Arhiva Ziare.com

Masinile Uber vor fi dotate cu un dispozitiv luminos, pentru ca utilizatorii care le-au comnadat sa le identifice mai usor. Dispozitivul va fi disponibil, insa, intr-un numar limitat de orase.

Spre deosebire de taxiuri, care sunt usor de identificat dupa culoare si inscris, masinile Uber, care sunt de toate tipurile, marcile si culorile, nu sunt la fel de usor de descoperit de catre utilizatorii care le-au comandat.

De aceea, Uber incepe sa foloseasca un dispozitiv wireless luminos care este montat pe parbriz, tocmai pentru a usura sarcina utilizatorului de identificare a masinii. Acesta se numeste Beacon si este, la baza, un LED multicolor de forma logo-ului Uber.

Dispozitivul, folosit pentru inceput in orasele Miami, Denver si Nashville din Statele Unite si Newcastle din Marea Britanie, permite afisarea oricarei culori si lasa aceasta decizie la alegerea utilizatorului. Acesta va selecta culoarea dorita pentru Beacon din aplicatie, iar informatia va fi transmisa wireless dispozitivului care o va afisa automat.

Device-ul are propria sa baterie care, conform Uber, ar trebui sa poata fi folosita mai multe seri la rand fara a fi necesara o reincarcare.

Compania nu a anuntat un plan detaliat de implementare a noului dispozitiv pentru celelalte orase in care activeaza, dar a spus ca acest lucru se va intampla treptat, pe parcursul anului viitor.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#masini Uber LED luminos, #masini Uber LED , #Uber