Ziare.com

Costin Oprea, despre BGS Motorsport: O pasiune la rang de business

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 13:21

   

Costin Oprea, despre BGS Motorsport: O pasiune la rang de business
Costin Oprea, unul dintre proprietarii companiei BGS, este pasionat de motociclism viteza si a ales sa isi exprime aceasta inclinatie cat mai vizibil cu putinta, punand bazele diviziei BGS Motorsport.

Este un club sportiv exclusivist, insa, in sensul in care membrii sunt alesi "pe spranceana", dupa reguli bine conturate de omul de afaceri Costin Oprea.

Planurile pentru BGS Motorsports in 2013 includ titlul de castigator al Romanian Superbike, pentru a sasea oara, dar si investitia in organizarea unei competitii internationale de Supermoto.

Despre pasiunea carea s-a transformat intr-o divizie a unui business de succes vorbeste Costin Oprea, intr-un interviu acordat Business24.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Dumneavoastra va ocupati, printe altele, si de divizia BGS Motorsport. Ce presupune, mai exact, acest club?

BGS Motorsport este un club sportiv, dedicat sporturilor cu motor. Deocamdata, clubul este implicat doar in motociclism viteza si auto offroad. Fiecare ramura a clubului este dezvoltata pe principii profesioniste si are ca scop obtinerea de rezultate cat mai bune.

Citeste mai multe despre Costin Oprea, despre BGS Motorsport: O pasiune la rang de business pe Business24.ro

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1477 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor