Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.266 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Bacau: Masina de politie lovita de un X5 - VIDEO

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 23:59

Bacau: Masina de politie lovita de un X5 - VIDEOUn BMW X5 care iesea de la Arena Mall nu a dat prioritate unei masini de politie care circula cu semnalele luminoase pornite pe strada Stefan cel Mare si a lovit-o in plin.

Masina de politie a fost aruncata in alte doua masini parcate pe marginea strazii.

Nu s-au inregistrat victime.

Momentul accidentului a fost inregistrat cu o camera de masina de un sofer aflat in trafic. Gabriel Filip a postat inregistrarea pe

Actualitate / stiri Actualitate33 vizite[ Desteptarea.ro ]

Balul de la Arta: Daria Tanasa si Cosmin Gavril, Miss si Mister Boboc 2015

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 23:59

Balul de la Arta: Daria Tanasa si Cosmin Gavril, Miss si Mister Boboc 2015A fost bal de bal, vineri seara, la Teatrul Municipal "Bacovia" unde, sub indrumarea prof. Dorin Ghiuta, s-a organizat editia 2015 a Balului Bobocilor Colegiului National de Arta "George Apostu" Bacau.

Au participat 12 elevi de clasa a IX-a - zece fete si 2 baieti, care s-au intrecut in proba de talent, diferite probe surpriza si proba tinutelor de seara. Desfasurat sub tematica "Anii '20 - '30", intregul eveniment a fost unul in care eleganta, talentul, muzica, dansul si, mai ales, frumusetea

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Desteptarea.ro ]

Si jandarmii se pregatesc pentru 1 Decembrie

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 23:04

Si jandarmii se pregatesc pentru 1 DecembrieZiua de 1 decembrie reprezinta, pentru toti romanii, un moment aniversar, o sarbatoare a noastra, a tuturor dar si un prilej de aducere aminte a Marii Uniri din anul 1918, etapa de mare insemnatate in dezvoltarea istorica a poporului roman .

In ziua de 1 decembrie 2015 efectivele Gruparii de Jandarmi Mobile "Alexandru cel Bun" Bacau vor participa la ceremonialul militar si religios care se va desfasura la Cimitirul Eroilor si Intregirii Neamului incepand cu ora 10.00 precum si la parada

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Desteptarea.ro ]

FOTO: repetitii pentru parada de 1 Decembrie

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 23:03

FOTO: repetitii pentru parada de 1 DecembrieRepetitie la parada de 1 decembriePeste 400 de militari si 50 de masini care apartin unitatilor militare din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului de Protectie si Paza Serviciului Roman de Informatii si societatii Crucea Rosie Bacau au facutvineri repetitia generala pentru parade de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

Exercitiul s-a desfasurat incepand cu ora 11 pe strada Stefan Guse (unitatile militare) si a durat aproximativ o ora. Pe durata

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Desteptarea.ro ]

Lucrari pentru prevenirea inundatiilor de pe Trotus

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 23:02

Lucrari pentru prevenirea inundatiilor de pe TrotusAdministratia Bazinala de Apa Siret a organizat vineri o conferinta prilejuita de implementarea proiectului "Amenajare albie rau Trotus si afluenti pe tronsonul Ghimes-Urechesti, judetul Bacau, Faza I". Au participat specialisti in amenajari hidrotehnice, precum si primari ai localitatilor direct vizate, de pe Valea Muntelui, unde inundatiile catastrofale din anul 2005 au provocat pierderi de vieti omenesti si pagube materiale enorme.

Proiectul prevede lucrari si masuri preventive in cele mai

Business / stiri Business1 vizite[ Desteptarea.ro ]

Oficiile postale sunt inchise luni si marti

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 23:02

Oficiile postale sunt inchise luni si martiUnitatile Postei Romane din intreaga tara, din mediul urban si rural, vor fi inchise luni, 30 noiembrie, si marti, 1 decembrie, de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei.

Conform unui comunicat al Postei, programul anuntat este in conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora cele doua zile sunt sunt declarate zile de sarbatoare legala, in care nu se lucreaza.

Business / stiri Business2 vizite[ Desteptarea.ro ]

CERCETASII INVITA BACAUANII SA CUNOASCA CERCETASIA PE PIELEA LOR

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 23:01

CERCETASII INVITA BACAUANII SA CUNOASCA CERCETASIA PE PIELEA LOROrganizatia Nationala "Cercetasii Romaniei" invita bacauanii, sambata, 28 noiembrie 2015, la stagiul / trainingul de initiere in cercetasie.

Daca vor sa afle mai multe despre cercetasie, ce inseamna educatia nonformala, vor sa afle cum pot sa se implice in formarea cetatenilor de maine sau pur si simplu vor sa fie cercetasi pentru o zi, sa nu ezite sa confirme participarea la aceasta activitate. Stagiul se va desfasura intre orele 09.00 si 14.00, la sediul nostru de pe strada Petru Rares nr.

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Desteptarea.ro ]

Patriotism si memorie, la Complexul Muzeal "Iulian Antonescu

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 23:01

Patriotism si memorie, la Complexul Muzeal "Iulian AntonescuPrefatand Ziua Nationala a Romaniei, la sediul Muzeului de Istorie de pe strada 9 Mai s-au adunat tineri si batrani, elevi, studenti, istorici, militari si pasionati de Istoria Romaniei pentru a participa la simpozionul "1918 - Anul Marii Unirii".

Organizat vineri, 27 noiembrie, de catre Complexul Muzeal "Iulian Antonescu", acest eveniment a fost posibil prin cooptarea mai multor asociatii cultural-istorice, fiind bine primit de catre cei tineri prezenti in numar mare. O tusa distincta a fost

Life Show / stiri Life Show2 vizite[ Desteptarea.ro ]

10 sfaturi de la jandarmii montani pentru o vacanta la munte in siguranta

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 23:00

10 sfaturi de la jandarmii montani pentru o vacanta la munte in sigurantaJandarmeria Romana are in structura sa peste 70 de sectii si posturi de jandarmi montane, pregatite si dotate sa execute misiuni de mentinere a ordinii publice pentru prevenirea si descoperirea infractiunilor in statiuni montane si pe trasee turistice din zona acestora, precum si sa actioneze pentu cautarea si salvarea - evacuarea persoanelor care se afla in pericol in zona de responsabilitate.

Avand in vedere faptul ca in perioada urmatoare foarte multe persoane se vor afla in statiunile

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Desteptarea.ro ]

Amenzi de peste 11.700 de lei, date de politistii moinesteni

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 19:05

Amenzi de peste 11.700 de lei, date de politistii moinesteniPolitistii moinesteni au desfasurat, la data de 26 noiembrie a.c., activitati suplimentare pentru siguranta cetatenilor, prevenirea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si linistii publice.

La data de 26 noiembrie a.c., politistii moinesteni au actionat pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice, suplimentar fata de activitatile dispozitivelor curente din teren.

La finalizarea actiunilor politistii au intocmit patru dosare penale pentru

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Desteptarea.ro ]

Razii ale politistilor la comercianti

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 19:05

Razii ale politistilor la comerciantiPolitistii de investigarea criminalitatii economice au constatat doua infractiuni de evaziune fiscala si au aplicat 32 de sanctiuni contraventionale, in urma unor actiuni desfasurate in judetul Bacau, pe linia protejarii populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

La data de 26 noiembrie a.c., politistii de investigarea criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau au desfasurat, pe raza judetului, actiuni preventiv-reactive, care au vizat

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Desteptarea.ro ]

Politistii ies in strada. Masuri suplimentare pentru minivacanta de 1 Decembrie

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 19:04

Politistii ies in strada. Masuri suplimentare pentru minivacanta de 1 DecembrieAproximativ 1000 de politisti se vor afla in strada pentru asigurarea unui climat de ordine, liniste si siguranta publica, in minivacanta de 1 decembrie. Politistii va recomanda sa respectati regulile de circulatie, sa circulati cu viteza adaptata conditiilor meteo si sa respectati regulile de conduita preventiva.

Politistii bacauani sunt la datorie, in serviciul comunitatii, in perioada minivacantei de 1 decembrie, pentru asigurarea ordinii si sigurantei publice, protejarea patrimoniului si a

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Desteptarea.ro ]

Moinesteanul Narcis Zamfir, oaspete al Consulatului din Ucraina

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 16:48

Moinesteanul Narcis Zamfir, oaspete al Consulatului din UcrainaNarcis Zamfir, "un tanar podurean de-al nostru", cum il numeste Diana Albu, viceprimarita comunei Poduri, remarcabil prin "talentul sau de a canta, cu care ne-a incantat de atatea ori inimile", este invitatul consulului general al Romaniei in Ucraina, Emil Rapcea, la Consulatul Roman de la Odesa.

"Felicitari, Narcis, sa duci numele comunei cat mai departe!", ii ureaza Diana Albu, apoi explica: "A fost pregatit de profesoara noastra, Gabriela

Life Show / stiri Life Show5 vizite[ Desteptarea.ro ]

Eleva disparuta a fost gasita inecata in canalul de fuga

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 16:01

Eleva disparuta a fost gasita inecata in canalul de fugaEleva de 16 ani de la Colegiul Economic Bacau, care era data disparuta din data de 28 octombrie, a fost gasita inecata in canalul de fuga al raului Bistrita.

Trupul neinsufletit a fost observat astazi, in jurul pranzului, chiar in apropierea gratarelor de la Hidrocentrala de la Letea Veche, fiind solicitati pompierii pentru a-l aduce la mal.

"Am fost informati prin 112 iar echipajele care au mers la fata locului au degajat o persoana de sex feminin. Cazul a fost preluat de politisti pentru

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Desteptarea.ro ]

De Ziua Nationala, militarii vorbesc despre Unire

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 10:04

De Ziua Nationala, militarii vorbesc despre Unire- patru zile dedicate sarbatorii nationale a romanilor

De Ziua Nationala a Romaniei se implinesc 97 de ani de la infaptuirea Marii Unirii. Cu aceasta ocazie, in Garnizoana Bacau se desfasoara o serie de manifestari cu legaturi comune. Activitatile specifice acestui eveniment important au inceput joi cu un simpozion dedicat Zilei Nationale a Romaniei. Manifestarea a avut loc la Cercul Militar Bacau, iar la intalnire au participat militari din Garnizoana Bacau si membri ai Asociatiei Nationale

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Desteptarea.ro ]

Actiuni ale politistilor pentru verificarea activitatii de taximetrie

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 10:02

Actiuni ale politistilor pentru verificarea activitatii de taximetriePolitistii bacauani au efectuat verificari pe linia prevenirii si combaterii activitatilor ilegale de taximetrie, precum si pentru impunerea respectarii legislatiei rutiere.

La data de 25 noiembrie a.c., politistii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau, impreuna cu politisti din cadrul Serviciului Judetean Politie Transporturi, au actionat in zona Aeroportului international "George Enescu" Bacau,

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Desteptarea.ro ]

Fotbal/ Liga a II-a: Pentru locul 6

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:04

Fotbal/ Liga a II-a: Pentru locul 6Rapid CFR Suceava- Sport Club Bacau (sambata, ora 11.00)

Sport Club Bacau se pregateste pentru ultimele doua meciuri ale sezonului. Ambele, in deplasare. Si ambele, in compania contracandidatelor la ocuparea locului 6, ultimul care permite accesul in play-off. Sambata, bacauanii vor evolua la Suceava, impotriva Rapidului CFR Suceava, pentru ca la finalul saptamanii viitoare sa se deplaseze la Buzau, pentru jocul cu Gloria.

"Sunt doua meciuri foarte importante din care ne dorim sa scoatem cat

Sport / stiri Sport10 vizite[ Desteptarea.ro ]

Atletism / Bacauani in Top10

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:04

Atletism / Bacauani in Top10La mijlocul saptamanii, Federatia Romana de Atletism a dat publicitatii clasamentul celor mai buni atleti ai anul 2015. In Top 10 se regasesc si trei bacauani. Astfel, locul 5 este adjudecat de Georgiana Anitei (SCM Bacau- CSS Bacau).

Eleva antrenorului Cristi Nemteanu vine dupa un sezon excelent, incununat cu cu un titlu mondial de juniori 2 la triplusalt si cu medaliata cu aur cucerita la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Pe locul 8 al

Sport / stiri Sport3 vizite[ Desteptarea.ro ]

Volei feminin/ Divizia A1: Din nou in Sala Sporturilor!

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:04

Volei feminin/ Divizia A1: Din nou in Sala Sporturilor!Stiinta Bacau- Rapid Bucuresti (sambata, ora 14.00, Sala Sporturilor)

Vestea buna este ca Sala Sporturilor si-a redeschis portile. Si ca sambata va gazdui partida dintre Stiinta Bacau si Rapid Bucuresti, din etapa a noua a Diviziei A1 la volei feminin. "Ne bucura foarte mult aceasta veste. In sfarsit, jucam din nou acasa si nu mai suntem nevoiti sa batem din poarta in poarta pentru a gasi gazduire pentru antrenamente si jocuri. Apreciez promptitudinea celor de la DSJ, care au reusit sa

Sport / stiri Sport4 vizite[ Desteptarea.ro ]

Cumparam steaguri pentru Ziua Nationala?

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:03

Cumparam steaguri pentru Ziua Nationala?Zilele se scurg spre final de an. Gandurile oamenilor tind spre sarbatori. Dar pana la fascinanta perioada a sarbatorilor de iarna, romanii isi sarbatoresc ziua nationala. Ca unii se gandesc doar la fasole cu ciolan iar altii doar la aspectul ca e zi libera, chiar daca nu cu totii recunoastem, avem in suflet un sentiment de mandrie ca suntem parte a acestui popor.

Despre insemnatatea acestei zile vom vorbi intr-un alt material. Astazi am ales sa vorbim despre un simbol al tarii noastre, un

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Desteptarea.ro ]

Parasutisti 25

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:03

Parasutisti 25- defilari, demonstratii, discursuri, distinctii si plachete aniversare la implinirea a 25 de ani de la infiintarea Batalionului 630 Parasutisti "Smaranda Braescu"

Ploaie, lapovita si ninsoare. De toate acestea, dar si de emotii, au avut parte parasutistii bacauani, in ziua in care au sarbatorit un sfert de veac de la infiintare. Batalionul 630 Parasutisti "Smaranda Braescu" si-a deschis portile unitatii inca de la ora 11, pentru a le arata celor interesati cine sunt ei si mai ales ce fac.

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Desteptarea.ro ]

Vamesii, asaltati de cumparatorii online

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:03

Vamesii, asaltati de cumparatorii online- mii de bacauani cumpara saptamanal gadgeturi sau alte bunuri de pe site-urile de afara

Nu mai este niciun secret ca bacauanii de orice varsta sunt clientii fideli ai magazinelor virtuale de pe internet. De regula, cumparatorii online cauta ieftineala, in special de pe site-uri din China, unde, se stie, se gasesc in special lucruri cu preturi mici. Insa, shopping-ul online se face si de pe platformele de internet localizate in Hong Kong, Singapore, Malaezia, Japonia, SUA, Canada sau Israel.

Business / stiri Business10 vizite[ Desteptarea.ro ]

Si Colegiul "Antipa" si-a desemnat castigatorii Balului Bobocilor

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:01

Si Colegiul "Antipa" si-a desemnat castigatorii Balului BobocilorCu tema "Balul iernii", Balul Bobocilor de la Colegiul "Grigore Antipa" s-a desfasurat joi, 26 noiembrie, de la ora 16.00, in sala Teatrului de Vara "Radu Beligan". 10 perechi de boboci s-au intrecut in probele de zi, de seara si in cele de surprize care au inclus dictie, cultura generala, mimica si dans.

Dupa deliberari, juriul i-a desemnat castigatori pe concurenta cu numarul 4, Corina Gumenita de la clasa a IX-a F si pe Daniel Strechi de la clasa a IX-a I. Spectacolul a cuprins numeroase

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Desteptarea.ro ]

Balul Bobocilor la Universitatea "Vasile Alecsandri"

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:01

Balul Bobocilor la Universitatea "Vasile Alecsandri"Desfasurat miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00 la Teatrul de Vara "Radu Beligan", Balul Bobocilor 2015 al Universitatii "Vasile Alecsandri" Bacau a avut drept tema "Egyptian Night". Organizata de catre Liga Studenteasca, U.N.S.R. si Universitatea "V. Alecsandri", competitia propriu-zisa a reunit noua perechi de boboci care s-au intrecut in trei probe: de zi, de talente si de seara.

Daca la proba de zi perechile au defilat imbracate in egipteni, la proba de talente, aspirantii la titlurile

Actualitate / stiri Actualitate24 vizite[ Desteptarea.ro ]

Galeria Alfa a fost inchisa, Ziua Bucovinei va fi sarbatorita in alta locatie

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:01

Galeria Alfa a fost inchisa, Ziua Bucovinei va fi sarbatorita in alta locatieCa in fiecare an, Societatea pentru Cultura si Literatura Romana in Bucovina, Organizatia Bacau, organizeaza o serie de manifestari culturale, dedicate Zilei Bucovinei, sarbatorita pe 28 noiembrie. Capul de afis ar fi trebuit sa fie vernisajul unei expozitii de arta plastica, cu lucrari ale artistilor participanti la editia a III-a a Taberei de pictura de la Straja, judetul Suceava, vernisaj planificat la Galeria ALFA din Bacau.

Deoarece blocul unde este amenajata galeria (str. Marasesti) are

Life Show / stiri Life Show4 vizite[ Desteptarea.ro ]

Aceptati provocarea lui Nietzsche?

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:01

Aceptati provocarea lui Nietzsche?Sils-Maria. Un satuc linistit care ne aminteste, si prin Nietzsche-Haus, faptul ca nonconformistul Friedrich Nietzsche a petrecut aici mai multe veri: in 1881, 1883-1888. Nietzsche-Haus gazduieste si o expozitie permanenta de fotografii, scrisori, documente originale care vorbesc despre trecerea sa pe aici.

Vara anului 1881. Aflat la Sils-Maria, pe malul lacului Silvaplana, in timpul unei plimbari, Nietzsche are celebra intuitie a Vesnicei Intoarceri. Localnicii, ,,exploatand" inspirat

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Desteptarea.ro ]

Bricolaje / Nelinisti si nostalgii

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:01

Bricolaje / Nelinisti si nostalgiiAm avut o saptamana tulbure, grea, apasatoare. Nu-mi gasesc echilibrul dupa atentatele de la Paris, orasul meu preferat (din cate am reusit sa vad pana acum), prin care am hoinarit candva cu un sentiment de libertate deplina, de mare liniste, de siguranta, fermecata de tot ce-mi iesea in cale. Colindam peste tot, ca intr-un soi de ameteala, nu conta ce ora era, iar intr-o noapte de octombrie am mers mult, in ciuda burnitei, admirand monumentele feeric luminate. Nu aveam chef de somn, si am

Life Show / stiri Life Show4 vizite[ Desteptarea.ro ]

De neuitat: limba romana

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:01

De neuitat: limba romanaFiecare dintre cartile coordonate de Ion N. Oprea in seria Cenaclul literar la distanta este un magazin in care intri cu nerabdarea de a te reintalni cu lume buna si inteleapta. De data aceasta jocul de rol poarta eticheta "Nu uita...", care nu neaparat e un imperativ ferm, ci mai degraba o invitatie la a ne proteja amintirile si a le da glas acelora care ar putea fi lectii de viata pentru altii.

Editia 2015 a antologiei pare sa fie una dintre cele mai bogate in prezente ale limbii romane in

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Desteptarea.ro ]

Cu masina in dormitorul casei

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 23:59

Cu masina in dormitorul casei- din cauza vitezei, un bolid BMW aproape a demolat o casa de pe strada Erou Ciprian Pintea - este a doua masina care poposeste in curtea omului, in ultimul an

Pe domnul Puiu, din Bacau, il urmareste un noroc mai rar intalnit, intrucat in ultimul an i-au "rasarit" in curtea casei, printre rugii de zmeura, doua masini de lux.

Ultima patanie de acest fel s-a intamplat miercuri seara, cand de pe strada i-a aterizat in curte un prea-frumos bolid BMW.

Casa domnului Puiu este situata exact langa

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Desteptarea.ro ]

Comerciantii afectati de inchiderea Complexului "Luceafarul" au cerut ajutorul autoritatilor

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 23:59

Comerciantii afectati de inchiderea Complexului "Luceafarul" au cerut ajutorul autoritatilorO delegatie formata din mai multi agenti economici, care au spatii inchiriate in Complexul Comercial "Luceafarul", inchis de pompieri in urma cu o saptamana, a mers joi la Prefectura pentru a cere ajutor.

Oamenii sunt disperati ca tocmai acum, in perioada sarbatorilor de iarna, nu-si pot desfasura activitatea de comert iar pierderile sunt insemnate, avand in vedere ca s-au aprovizionat cu marfa insa nu pot vinde nimic.

Ei au intrat la discutii cu prefectul, subprefectul judetului si

Business / stiri Business11 vizite[ Desteptarea.ro ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Legea #Colectiv inchide afacerile din centrul Bacaului
Zeci de afaceri din centrul orasului, aflate la parterul blocurilor incadrate in gradul I de risc ...
Novac Barbieru, liderul interlopilor din Bacau, eliberat dupa doi ani de inchisoare
Tribunalul Vaslui a decis sa-l elibereze inainte de termen pe Novac Barbieru, considerat liderul ...
Tarifele la partia de schi Nemira, din Slanic Moldova, s-au modificat. Vezi preturile pentru iarna 2015-2016
Tarifele pe care le au de achitat turistii ce merg sa schieze in statiunea Slanic Moldova, judetul ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook