Actrita Firuta Apetrei: "Anca Sigartau a cautat o institutie unde sa-si faca proiectele, fara nicio legatura cu actorii institutiei"

Marti, 04 August 2015, ora 11:29
299 citiri
Prestatia manageriala a Ancai Sigartau in fruntea Teatrului Bacovia continua sa atraga critici din afara si din interiorul institutiei. Ieri, Ziarul de Bacau v-a prezentat opinia lui Razvan Apetrei, fiul actorilor Dinu Apetrei (decedat) si Firuta Apetrei. "Doamna Anca Sigartau, pe cat este de remarcabila ca actrita, pe atat este de catastrofala ca manager al Teatrului Municipal Bacovia si asta pentru ca dumneai este doar managerul institutiei, al zidurilor goale, nu si al colectivului" este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.