Conferinta de matematica

   

La Universitatea "Vasile Alecsandri" continua seria evenimentelor dedicate implinirii a 50 de ani de invatamant superior in Bacau.
Vineri au loc mai multe evenimente inscrise in calendarul Conferintei Nationale de Matematica si Informatica "Gheorghe Vranceanu", cu participare internationala. Printre invitatii de marca ai conferintei se numara academicienii Radu Miron, Mitrofan Cioban si Ioan Tomescu. La eveniment participa cadre universitare din domeniile Matematica si Informatica din Spania, Israel, Republica Moldova si de la numoroase universitati din intreaga tara.

in cadrul evenimentelor asociate conferintei, va avea loc prezentarea a doua carti stiintifice publicate in 2011 de catre membri ai Catedrei de Matematica. Conferinta este dedicata si aniversarii implinirii a 70 de ani de catre profesorul universitar Victor Blanuta, fost decan al Facultatii de Stiinte si rector al Universitatii din Bacau si se va incheia cu omagierea memoriei academicianului Gheorghe Vranceanu la casa memoriala a acestuia, din comuna Lipova, judetul Bacau. (A. Gavrila)
Vineri, 27 Mai 2011, ora 07:02
Sursa: Desteptarea.ro
Cele mai citite stiri
Cum a ramas o batrana fara 40.000 de lei
Femeia a deschis usa unei necunoscute, care spunea ca vinde produse cosmetice * hoata i-a cerut un ...
"Voi trimite Corpul de Control la Targu Ocna"
Primarul PSD Stefan Silochi risca sa fie exclus din partid * PSD se delimiteaza de edil pentru ca nu ...
Scandalul Cimitirului Eroilor de la Valea Uzului continua
Crucile a zeci de eroi romani au fost invelite in saci de gunoi * profanarea a avut loc in contextul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor