"Craciunul Scriitorilor" de la Avangarda 22. Vor fi acordate premii de excelenta in cultura bacauana si titlul de "scriitor al anului 2016"

Sursa: Adevarul
Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 15:42
54 citiri
Unul dintre putinele evenimente organizate la Bacau, dedicat exclusiv oamenilor de cultura,va avea loc sambata, 17 decembrie, la Hotel Decebal. Manifestarea "Craciunul Scriitorilor" de la Avangarda 22 este organizata de Fundatia Culturala "Georgeta si Mircea Cancicov", care va acorda premii de excelenta scriitorilor impreuna cu Asociatia "Familia Lecca" pentru Promovarea Culturii. Intrarea la eveniment este libera. Sambata, 17 decembrie, de la ora 11, la restaurantul Hotelului Decebal este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.