Cum a refuzat Primaria Bacau sa-si apere interesele in dosarul in care este inculpat afaceristul Viorel Rusu. Cosmin Necula: "am declansat o ancheta disciplinara"

Sursa: Adevarul
Joi, 09 Martie 2017, ora 15:58
90 citiri
Astazi a avut loc primul termen de judecata, la Tribunalul Bacau, in dosarul in care sunt inculpati milionarul Viorel Rusu si firma Conextrust, pentru spalare de bani, fals in declaratii si participatie improprie la abuz in serviciu. Afaceristul a venit inconjurat de avocati dar in mod inexplicabil, Primaria Bacau, desi este parte civila prejudiciata, nu a fost reprezentata in proces. Primarul Cosmin Necula a declansat o ancheta interna. Controversatul afacerist bacauan Viorel Rusu, care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.