Deputat Ionel Palar: "Rusine, doamna Dancila! In timp ce va plimbati cu bicicleta pe un kilometru de asfalt, judetele Moldovei se zbat in praf si saracie"

Duminica, 27 Octombrie 2019, ora 09:01
54 citiri
Vizita premierului Viorica Dancila pe soseaua ocolitoare a municipiului Bacau, aflata in constructie, a fost "acoperita de ridicol", sustine deputatul liberal Ionel Palar, pentru ca incercarea de a strange, "fara discernamant", puncte electorale nu ramane fara urmari.

In timp ce premierul Dancila se plimba cu bicicleta pe primul kilometru asfaltat din soseaua de centura, zeci de soferi stateau la o coada interminabila, la intrarea in Bacau, dinspre Bucuresti, in incercarea de a tranzita orasul. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.