Deputatul Gabriel Vlase, denuntat de Ioan Adam in Dosarul retrocedarilor, dupa o discutie la cafenea 23 ianuarie 2015Actualitate, Top Storycoruptie, DNA, dosarul retrocedarilor, Gabriel Vlase, PSD BacauZiarul de Bacau

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 20:38
120 citiri
Deputatul Gabriel Vlase a aflat de la Ziarul de Bacau faptul ca a fost denuntat si are calitatea de suspect intr-un dosar disjuns din Dosarul retrocedarilor, care a fost ieri trimis in instanta de DNA.

Conform procurorilor anticoruptie, deputatul Gabriel Vlase l-ar fi asigurat pe Gheorghe Paltin Sturdza ca va interveni pe langa factori de decizie din judetul Bacau pentru a-i facilita punerea in posesie a suprafetelor de padure retrocedate ilegal.

Discutia ar fi avut loc pe 6 august 2012, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.