EXCLUSIV Masonii ii aduc un omagiu generalului Victor Atanasie Stanculescu: "A fost unul dintre cei mai informati generali ai Romaniei, a stiut ce va urma"

Sursa: Adevarul
Marti, 21 Iunie 2016, ora 20:45
49 citiri
Generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit duminica, 19 iunie, intr-un azil de batrani. Dupa condamnarea din dosarul Revolutiei, a fost degradat de la gradul de general, la cel de soldat. Cu toate acestea, masonii din Marea Loja Nationala Romana (MLNR) 1880 ii recunosc generalului merite in plan militar dar si al informatiilor. "Am avut onoarea sa cunosc aceasta personalitate a Armatei Romane in 2009. Dupa mai multe discutii si-a manifestat dorinta de face parte din Obedienta Marea Loja ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.