FOTO: O masina abandonata de 3 zile blocheaza finalizarea strazii Aeroportului. Politia Locala Bacau, acuzata ca "arde gazul de pomana"

Marti, 19 Noiembrie 2019, ora 15:40
175 citiri
Lucrarile de modernizare a strazii Aeroportului se apropie de final, dar sunt intarziate de toleranta cu care Politia Locala Bacau trateaza soferii care parcheaza pe interzis. Eurodeputatul Dragos Benea a semnalat pe Facebook faptul ca politistii locali nu reusesc de cateva zile sa mute un autoturism care blocheaza lucrarile.
Ultimii metri de asfalt pe strada Aeroportului se impiedica in "nesimtirea si delasarea" Politiei Locale, ai carei lucratori, "*condusi* de cumatrul primarului", n-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.