FOTO Poetul Victor Munteanu, desemnat de USR "Scriitorul anului 2016" . Cine a mai fost premiat la "Craciunul Scriitorilor" la "Avangarda XXII"

Sursa: Adevarul
Marti, 20 Decembrie 2016, ora 00:03
129 citiri
Sambata, 17 decembrie, la Restaurantul Hotelului Decebal din Bacau a avut loc un eveniment dedicat creatorilor de cultura. Fundatia Culturala "Georgeta si Mircea Cancicov" si ale Asociatia "Familia Lecca" pentru Promovarea Culturii au acordat premii de excelenta iar Uniunea Scriitorilor din Romania, Filiala Bacau, diploma si titlul de "scriitor al anului 2016" poetului Victor Munteanu. "Craciunului Scriitorilor" la Avangarda XXII este o manifestare care a ajuns la a XXI - a editie. Cu acest ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.