FOTO VIDEO Vartan Arachelian, in Bacau: "Intr-o buna zi si Guvernul Romaniei va recunoaste genocidul facut de turci impotriva armenilor"

Sursa: Adevarul
Duminica, 26 Aprilie 2015, ora 14:15
97 citiri
Chiar daca s-a implinit un secol de la declansarea armenocidului (1915-1919), Turcia nu a recunoscut nici acum crimele facute in timpul guvernului condus de "Junii Turci". Armenii sunt o "oaza" de crestinism in Asia Mica islamica iar in timpul Primului Razboi Mondial au fost deportati din Asia Mica, spre Siria.
Au murit peste 1,2-1,8 milioane de armeni (dupa unele surse) de foame, epuizare si boli. Turcia, dar si alte state, care au interese in regiune, evita sa recunoasca genocidul si sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.