Hoteluri din Bacau, nominalizate la ,,Romanian Top Hotel Awards 2019"

   

Acesta este cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania * printre cei nominalizati sunt trei hoteluri si o vila
Hotelurile ,,Perla" si ,,Coroana Moldovei" din Slanic Moldova si Hotel ,,Podu' cu Lanturi" si Vila ,,Alsace", din Bacau sunt cele patru structuri turistice din judetul Bacau nominalizate la ,,Romanian Top Hotel Awards 2019", concurs care premiaza excelenta si performanta din industria de turism si a ospitalitatii din Romania.

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania, care va avea loc in perioada 15 - 17 mai la Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul reuneste specialisti din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca. Specialisti din industrie vor identifica provocarile si oportunitatile de business si vor analiza cele mai importante schimbari din domeniul turismului. Hotel ,,Perla" (4 stele) este nominalizat la categoria ,,Agrement - Hotelul anului, categoria 4 stele pentru turism de agreement"; Hotel ,,Coroana Moldovei" (4 stele) este nominalizat la categoria ,,Hoteluri Business & Conferinte - Hotelul anului tip boutique (luxury)"; Hotel ,,Podu'cu Lanturi" (4 stele) apare la categoria ,,Hoteluri Business & Conferinte - Hotelul anului - categoria 4 stele, neafiliat unui lant international". Hotel Podu' cu Lanturi (4 stele) este nominalizat si la categoria ,,Hoteluri Business & Conferinte - Cea mai buna locatie a anului pentru servicii MICE", iar Vila ,,Alsace" (3 stele) la categoria ,,Agrement - Pensiunea anului stil modern sau boutique". Evenimentul se adreseaza liderilor, influentatorilor si profesionistilor din principalele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii: investitori si dezvoltatori imobiliari, manageri si executivi din industria hoteliera si de turism, oficiali si reprezentantii institutiilor de resort, reprezentanti ai agentiilor de turism si turoperatori, investitori.
Florin CRACIUN
Miercuri, 17 Aprilie 2019, ora 06:16
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Cum a ramas o batrana fara 40.000 de lei
Femeia a deschis usa unei necunoscute, care spunea ca vinde produse cosmetice * hoata i-a cerut un ...
Tragedie la Colegiul Alecsandri! Profesoara de religie, decedata in urma unui accident bizar
@media only screen and (min-width: 960px){.afiseaza-mobil{display:none;}}@media only screen and ...
Premierul Viorica Dancila vine in vizita la Insula de Agrement
@media only screen and (min-width: 960px){.afiseaza-mobil{display:none;}}@media only screen and ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor