Inchisa de 10 de ani, RAFO Onesti a adunat datorii de aproape 9 milioane de lei. Fiscul cere falimentul fostei rafinarii

Luni, 03 Decembrie 2018, ora 10:59
203 citiri
Fiscul a cerut intrarea in faliment a RAFO Onesti, care, desi e inchisa de 10 ani, continua sa acumuleze datorii uriase la bugetele de stat.

Potrivit profit.ro, Rafo a reintrat in insolventa in 2016, dar nu si-ar fi respectat planul de reorganizare si ar fi acumulat noi datorii catre creditori. Platforma industriala a fost scoasa la vanzare pe OLX si Instagram, dar nu si-a gasit inca cumparator.

ANAF sustine ca RAFO avea, la 24 octombrie 2018, obligatii fiscale neachitate totale de peste 8,75 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.