Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European (PPE): "Militam activ pentru dreptul la munca al cetateanului european, pentru aceeasi salarizare, pentru aceeasi munca, in acelasi loc"

Luni, 25 Septembrie 2017, ora 08:20
45 citiri
Dinamica politica europeana, noile provocari reprezentate de migratie, Brexit si de reconfigurarile dorite de unii actori politici pe piata europeana a muncii reprezinta pentru Partidul Popular Euopean (PPE) motive in plus pentru definirea foarte clara a abordarii fata de centrarea intregii politici europene in jurul interesului cetateanului european.

Joseph Daul, presedintele PPE, a declarat recent: "Jean-Claude Juncker a plasat poporul european in centrul viziunii Europei pentru viitorul sau. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.