Ministrul Sanatatii a trimis control la Ambulanta Bacau, in cazul profesoarei de la Alecsandri. "Nu s-au respectat regulamentele!"

Miercuri, 22 Mai 2019, ora 23:26
114 citiri
@media only screen and (min-width: 960px){.afiseaza-mobil{display:none;}}@media only screen and (max-width: 960px) {.afiseaza-mobil{display:block;}}}Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a reactionat dur fata de incidentul tragic petrecut in Bacau, unde o profesoara de religie de la Colegiul "Vasile Alecsandri" din Bacau a murit dupa ce a cazut din ambulanta. "Regulamentul spune foarte clar ca pacientul nu trebuie sa fie lasat singur in spatele ambulantei", a declarat Pintea, la postul B1 TV. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.