Peste 650 de vehicule controlate in cateva ore

   

Politistii din judetul Bacau au actionat suplimentar fata de dispozitivul curent pentru monitorizarea traficului si cresterea gradului de siguranta pe drumurile publice si au efectuat controale in tot judetul. Angajatii de la Rutiera, cei de la ordine publica, economic si investigatii criminale, in colaborare cu specialisti din cadrul Registrului Auto Roman Bacau si Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier Bacau, au efectuat controale in trafic pe raza judetului, verificand peste 650 de autovehicule.
Ce au descoperit agentii

In doar cateva ore, politistii au constatat peste 390 de abateri la regimul rutier si au aplicat 101 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea regimului legal de viteza, valoarea totala a sanctiunilor fiind de 214.700 lei. Ca masura complementara, politistii au retinut 12 permise de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice si 12 certificate de inmatriculare.
"Printre cei sanctionati se numara un barbat de 35 de ani, din Bucuresti, care a fost depistat pe DN2, in localitatea Gheorghe Doja, in timp ce transporta cu un autoturism, in spatii disimulate, un numar de 2.200 pachete de tigari, fara documente legale de provenienta. Fata de conducatorul auto, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator"
, a spus agentul sef adjunct Catalina Cretu, purtatorul de cuvant IPJ Bacau.

Florin CRACIUN
Sambata, 09 Septembrie 2017, ora 06:06
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Articol citit de 76 ori


Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Sefa magazinelor Agricola a fost trecuta pe "linie moarta" si inlocuita cu Razvan Radu
Irina Comanescu, administrator si director al companiei Agricola Magazine, a fost inlocuita din ...
Complex turistic si de agrement la Casa "Vasile Alecsandri"
Imobilul face parte din patrimoniul national si ar putea fi cumparat de Consiliul Judetean Bacau ...
Femeie inecata, cautata de pompieri
Echipaje de pompieri din doua judete, Bacau si Neamt, cauta de doua zile cadavrul unei femei despre ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor