Petrea Clopotaru, edilul comunei Sanduleni: "Sunt un primar atipic. Trebuie sa stii cum sa cheltui banul public pentru ca intr-o buna zi trebuie sa dai socoteala!"

Marti, 02 Mai 2017, ora 03:35
105 citiri
Petrea Clopotaru duce la indeplinire cel de-al doilea mandat la conducerea Primariei Sanduleni, din partea PSD. Este profesor de matematica, deci un tip tehnic. Pentru el, orice activitate, proiect sau sedinta se desfasoara dupa niste idei bine stabilite, pe care le abordeaza schematic, la obiect. Din discutia cu el, se vede clar ca i-a placut intotdeauna meseria de dascal si lupta in continuare pentru a-i tine pe copii alaturi de carte, de scoala, de invatatura. Pentru el, dincolo de partea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.