Scandal sexual cu poze trucate. Chestorul Vasile Oprisan, seful IPJ Bacau: "Am cerut sa fie trasi la raspundere cei care ma calomniaza"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 11:44
165 citiri
Chestorul Vasile Oprisan afirma ca este victima unor calomnii care au razbatut public dupa scandalul facut de Aurel Munteanu, politistul dat afara din Politia Moinesti. Seful politistilor bacauani spune ca pozele sunt trucate si ca asta este si parerea colegilor de la IPJ Bacau. Mai mult, a cerut interzicerea paginii, prin ordonanta presedintiala si a facut actiune civila pentru daune morale.
"Pozele sunt trucate. Ce, eu am gatul asa lung ca al lui Diaconescu? Nu-mi sta in fire sa merg in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.