Scandal si cerere de recuzare in dosarul in care este inculpat fostul deputat Lucian Ciubotaru: "In Bacau exista doar prezumtie de vinovatie"

Sursa: Adevarul
Joi, 20 Aprilie 2017, ora 18:19
105 citiri
Fostul deputat bacauan Lucian Ciubotaru si Marcel Badara, fost sef al Serviciului de Medicina Legala din Bacau, au avut astazi un termen, cu scantei, la Tribunalul Bacau, in dosarul in care procurorii DNA Bacau ii acuza de trafic de influenta. Mai precis, Ciubotaru este acuzat ca ar fi pretins o mie de euro avocatului Cristian Cojocaru, pentru a-l ajuta pe un sofer prins baut, apropiat acestuia, la Serviciul de Medicina Legala. Magistratul care judeca dosarul penal in care sunt trimisi in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.