Scandalul Hexi Pharma: "Trupele romanesti din Afganistan, Irak si Bosnia au folosit in ultimii 10 ani biocide Hexi Pharma"

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 10:50
40 citiri
Timp de un deceniu, ranile soldatilor romani care au luptat pe front in alianta NATO au fost dezinfectate cu produse fabricate intentionat diluat. 43.000 de militari si 30 de batalioane a trimis Romania pe front vreme de aproape 12 ani de la aderarea la NATO. "Pentru asigurarea asistentei medicale in teatrele de operatii au fost folosite, in ultimii 10 ani, si produse biocide fabricate de SC HEXIPHARMA SRL", suna raspunsul primit ieri de Gazeta Sporturilor de la Ministerului Apararii Nationale. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.