Se semneaza contractul pentru soseaua de centura. Desant guvernamental in Bacau cu Victor Ponta in frunte 11 martie 2015Actualitate, Top StoryCNADNR, Guvern, Ioan Rus, soseaua de centura a Bacaului, soseaua de centura Bacau, Victor PontaZiarul de Bacau

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 10:58
163 citiri
In cateva zile, se semneaza contractul de executie pentru soseaua de centura a Bacaului. Festivitatea va avea loc in Bacau, urmand sa asiste o importanta delegatie guvernamentala, din care vor face parte premierul Victor Ponta si Ioan Rus, ministrul Transporturilor. In octombrie 2014, inaintea alegerilor prezidentiale, Victor Ponta, pe atunci candidat cu mari sanse de castig, a declarat, mai in gluma, mai in serios: "Nu plec de la Palatul Victoria pana nu vad semnat contractul asta".

Soseaua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.