Sotia unui cunoscut preot din Bacau a murit dupa ce s-a aruncat din ambulanta aflata in mers. "Avea o alcoolemie de se mirau doctorii ca nu este in coma"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Mai 2019, ora 15:06
231 citiri
Evenimentul s-a intamplat in noaptea de marti spre miercuri, in timp ce femeia era transportata la spital dupa un accident de masina. Ministrul Sanatatii a cerut o ancheta. Loredana Olteanu, profesoara de religie la Colegiul "Vasile Alecsandri" din Bacau, a murit miercuri dimineata, 22 mai, la varsta de 41 de ani, dupa ce s-a aruncat dintr-o masina de ambulanta care o transporta la spital.
Profesoara intrase cu masina intr-un gard, iar echipajul de la Serviciul de Ambulanta a venit sa o preia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.