Studiu de trafic: In 2025, Aeroportul Bacau ar putea inregistra aproape 1 milion de pasageri, de 3 ori mai multi ca in prezent. Vis sau realitate?

Sursa: Bacau.NET
Duminica, 30 August 2015, ora 18:35
150 citiri
Potrivit unui studiu de trafic pasageri/cargo elaborat de societatea Reliance Travel Consulting, document ce a facut parte din dosarul licitatiei privind modernizarea aeroportului din Bacau, la orizontul lui 2020 aeroportul va afisa o cifra de trafic pasageri de peste 660.000 persoane. Acelasi studiu arata ca in 2025, peste 10 ani, aeroportul bacauan ar putea ajunge la o capacitate de 959.000 de pasageri, cu conditia modernizarii infrastructurii aeroportuare si atragerii unor operatori low-cost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.