Un preot baut a intrat cu masina pe contrasens si a lovit un alt autoturism. Trei persoane ranite si dosar penal pentru fata bisericeasca - UPDATE

Duminica, 12 Martie 2017, ora 12:17
117 citiri
UPDATE: Politistii l-au testat pe preot cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,61 mg/litru alcool pur in aerul expirat.
In consecinta, agentii de la Rutiera au intocmit dosar penal pe numele barbatului de 51 de ani pentru conducere sub influenta alcoolului, precum si pentru vatamare corporala din culpa.

Foto Ionut Unguru
Trei persoane au ajuns la spital sambata seara dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit frontal pe Calea Barladului din Bacau. La volanul unuia dintre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.