USL umple de "traseisti" Consiliul Judetean Bacau: Neculai Olaru si Costica Marcu, fostii sefi ai organizatiilor Bacau ale PDL si PP-DD, si-au dat arama pe fata

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 06:10
659 citiri
Gandita pe principiul "5 de la PSD, 5 de la PNL", lista de consilieri judeteni cu care USL va ataca alegerile locale din 10 iunie contine mai multe surprize... liberale. Neculai Olaru, fost presedinte al PDL Bacau, respectiv Costica Marcu, fost sef al PP-DD Bacau, figureaza printre propunerile avansate de liberali in lista pe care USL a inregistrat-o deja la Biroul Electoral Judetean (BEJ). Cei doi pozau, in urma cu mai mult timp, in adversari declarati ai "regimului Stavarache".

Aripa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.