Vasile Botomei, condamnat la doi ani de inchisoare, cu suspendare: "Vreau sa stramut dosarul, pentru impartialitatea Justitiei"

Sursa: Adevarul
Vineri, 04 Iulie 2014, ora 11:26
271 citiri
Bacauanul Vasile Botomei, care a infiintat o Uniune Nationala a Barourilor din Romania, paralela cu cea traditionala, a pierdut procesul la Judecatoria Bacau, in procesul cu Baroul Bacau, care i-a facut mai multe plangeri.

Marti, 1 iulie, a fost condamnat de magistrati la 2 ani de inchisoare, cu suspendare si cinci ani, perioada de incercare.
Mediatorul Vasile Botomei a declarat apel si pune condamnarea pe seama altor conflicte pe care le-a avut cu magistratii, pe schimbarea Codului Penal, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.