VIDEO Klaus Iohannis in Bacau: "Este important ca oamenii sa duca mai departe mesajul unei Romanii normale!" 23 octombrie 2014Politica, Top Story, Ultimele stiriAlianta Crestin Liberala, campanie electorala, Klaus Iohannis, klaus iohannis bacauZiarul de B

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 19:16
100 citiri
Klaus Iohannis, candidatul la Presedintia Romaniei din partea Aliantei Crestin Democrate (ACL), s-a aflat joi in Bacau, unde a vizitat doua fabrici de confectii, cateva comune, dupa care a participat la un miting in Onesti.

In Bacau, Klaus Iohannis si stafful ACL, constituit din Vasile Blaga si Mihai Razvan Ungureanu, alaturi de liderii locali al aliantei, Tudorita Lungu, Ionel Palar si Dragos Luchian, s-a intalnit si cu presa locala.

Ce fel de Presedinte are nevoie Romania?
Candidatul Klaus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.