VIDEO! Monica Macovei, in Bacau: "Hrebenciuc incearca sa scape de dosarele de coruptie!" 27 octombrie 2014Politica, Top Story, Ultimele stiricoruptie, DNA, dosarul retrocedarilor, Monica Macovei, viorel hrebenciucFlorin Popescu

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 23:30
77 citiri
Monica Macovei a fost prezenta in Bacau luni seara, unde s-a intalnit cu echipa locala de campanie si, apoi, cu ziaristii, in fata carora a avut un discurs pe tema sa favorita, lupta anticoruptie. Esinta sa principala a constituit-o fostul deputat de Bacau Viorel Hrebenciuc, ramas fara imunitate in urma demisiei provocate de dosarele intocmite de DNA. In expunerea candidatei la Presedintie, lupta contra coruptiei are puternice accente ecologice.

Monica Macovei despre dosarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.