VIDEO Primarul Romeo Stavarache, la prima aparitie publica: "Bacaul nu e un oras ciumat!" 19 februarie 2015Actualitate, Foto Video, Top Storycaini maidanezi, primaria bacau, referendum, Romeo StavaracheZiarul de Bacau

Joi, 19 Februarie 2015, ora 17:00
67 citiri
Primarul Romeo Stavarache a avut prima aparitie publica oficiala, de cand si-a reluat functia in primire, dupa cele circa 7 luni de arest. Intr-o conferinta de presa tinuta la Centrul de Afaceri, Stavarache a facut o scurta referire la acuzele care i se aduc si a spus ca are incredere in justitie. De asemenea, primarul le-a multumit celor care au asigurat, pe timpul suspendarii, conducerea Primariei, Vasile Tescaru, Iulian Stoican si Radu Ababei.

"Nu demisionez"

"Sunt aici, pentru ca Inalta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.