Ministerul Transporturilor: "Din 2018 incep licitatiile pentru proiectarea si executia obiectivelor importante pentru Moldova"

Sursa: Bacau.NET
Joi, 21 Decembrie 2017, ora 10:45
62 citiri
Ministerul Transporturilor a transmis astazi un comunicat de presa in care spune ca in 2018 vor fi lansate procedurile de achizitie publica pentru proiectarea si executia unor obiective asteptate de mult timp pentru Moldova si pentru conexiunile acesteia cu celelalte Provincii Istorice.
"Este vorba despre primii pasi concreti pentru pregatirea fazelor premergatoare demararii constructiei autostrazilor Iasi - Tg. Mures, Iasi - Ungheni si Bacau - Brasov, drumul de mare viteza Pascani - Siret si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.