Un absolvent al Universitatii "Vasile Alecsandri", din Bacau, preia conducerea Schneider Electric in Bulgaria, Albania, Macedonia si Kosovo

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 20:08
70 citiri
Ionut Farcas, director in cadrul Schneider Electric Romania, a fost numit presedinte al Schneider Electric in Bulgaria, Albania, Macedonia si Kosovo, a anuntat compania.

Cu ani de experienta in sectorul energetic, Ionut Farcas s-a alaturat echipei Schneider Electric Romania in septembrie 2014, in functia de vicepresedinte al Diviziei Energie.

Inainte de a lucra la Schneider Electric, Farcas a lucrat opt ani pentru compania Enel, in cadrul careia a ocupat mai multe functii, cu responsabilitati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.