Locuinte sociale tip ANL pentru rromi. Municipiul Baia Mare, absent din programul-pilot derulat de Agentia Nationala pentru Locuinte

Vineri, 21 Noiembrie 2014, ora 00:37
179 citiri
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a demarat recent programul de construire de locuinte sociale tip ANL pentru persoanele de etnie rroma.

Primii care vor beneficia de aceste locuinte sunt rromii din Mehedinti, mai exact comunitatea rroma din orasul Baia de Arama.

ANL va construe acolo un numar de 28 de locuinte sociale pentru rromi, cele 28 de case (12 case cu 2 camere si 16 case cu 3 camere), cu regim de inaltime parter, fiind impartite pe patru module, iar suprafetele construite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.