Înapoi la listarea arhivei

13 Ianuarie 2012 - In unele comune din zona Sighet - "Serviciile voluntare de pompieri exista doar pe hartie"

''Este nevoie de o colaborare mult mai eficienta cu administratiile locale.

13 Ianuarie 2012 - Dascali pentru scolile din spitale

Potrivit metodologiei, incadrarea personalului didactic pentru scolarizarea in spitale se face si prin completare de norma sau in regim de plata cu ora.

13 Ianuarie 2012 - "Florile Cosaului" din Budesti - locul I la Festivalul Datinilor de la Negresti Oas

Ansamblul Folcloric "Florile Cosaului" din Budesti, coordonat de Maria Giurgi, viceprimar si Iosip Gheorghe, directorul Caminului Cultural din localitate, a participat la Festivalul Datinilor si

13 Ianuarie 2012 - Baimarenii incearca sa-si pastreze pozitia si dupa CSM Bucuresti

VOLEI. Voleibalistii de la Stiinta Explorari au plecat cu autocarul spre capitala, unde sambata, 14 ianuarie, de la ora 12.00, vor juca cu CSM Agronomia Bucuresti, in prima etapa a returului Diviziei

13 Ianuarie 2012 - Tripla lansare de carte la Facultatea de Litere

Vineri, 13 ianuarie, de la ora 12.00, amfiteatrul A59 al Facultatii de Litere, (str. Victoriei nr. 76, Baia Mare), va gazdui lansarea cartilor "Riscul - Masura incertitudinii.Elemente conceptuale,

13 Ianuarie 2012 - UNPR si PDL vor avea candidati comuni la primarii

Conducerea judeteana a PDL Maramures s-a intalnit cu liderii UNPR, pentru a stabili pasii pentru alegerile locale si parlamentare din toamna acestui an.

13 Ianuarie 2012 - Spulberata pe trecerea de pietoni

O baimareanca de 25 de ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce un sofer neatent a accidentat-o pe trecerea de pietoni.

13 Ianuarie 2012 - 24 de soferi vor fi pietoni pentru ca nu au acordat prioritate pietonilor

Timp de doua zile, pe strazile municipiului Baia Mare, politistii de la Biroul Rutier au organizat actiuni de prevenire a accidentelor rutiere provocate din cauza neacordarii de prioritate la pietoni.

13 Ianuarie 2012 - Prins de politisti cu tigarile de contrabanda in masina

Un maramuresean de 31 de ani este cercetat pentru contrabanda, dupa ce in masina acestuia au fost gasite peste 300 de pachete de tigari de contrabanda.