Înapoi la listarea arhivei

05 Iunie 2012 - Cetatenii din Ocna Sugatag il iau la intrebari pe primarul Vasile Sas

Oamenii vor sa stie, printre altele, cate intabulari s-au facut in ultimii ani si unde s-au dus anumite sume de bani

05 Iunie 2012 - Declaratia 092 se depune pana vineri

In ce priveste calendarul obligatiilor declarative cu termen in luna iunie, primul termen-limita este aferent Declaratiei 092.

05 Iunie 2012 - Grindina a paralizat traficul rutier pe DN 1 C Baia Mare - Dej

Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord a transmis Prefecturii Maramures o avertizare cod galben de fenomene meteorologice periculoase imediate pentru vestul judetului.

05 Iunie 2012 - Un barbat beat a murit spulberat de o masina intre Somcuta Mare si Satulung. A fost identificat (galerie foto)

Imagini de cosmar pe drumul national 1C Baia Mare - Dej intre localitatile Somcuta Mare si Satulung. Un barbat a fost spulberat de soferul unui autoturism care pur si simplu nu l-a vazut pe partea

05 Iunie 2012 - Cearta dintre primarul din Baia Mare si bulibasa a dus la infiintarea "Lagarului tiganilor din Uzina Mortii"!

Primarul Chereches e bun tovaras cu bulibasa Pise.

05 Iunie 2012 - Liga a IV-a. Seria Nord. Liderul Plimob Sighet invins clar la Dragomiresti

In penultima etapa a seriei nord a ligii a IV-a s-a inregistrat o singura victorie a oaspetilor. Salistea s-a impus in deplasarea de la Sighet.

05 Iunie 2012 - Vestea buna! ISJ Maramures primeste maine sase microbuze!

Primele 62 de microbuze scolare, din totalul celor 185 cumparate anul acesta de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) pentru transportul elevilor din zonele rurale

05 Iunie 2012 - Concursul Tezaur Folcloric Mostenitorii si Muguri de Tezaur

Ansamblul Folcloric National "Transilvania" organizeaza, in aceasta vara, in 18-19 iunie, o noua editie a Concursului Tezaur Folcloric Mostenitorii si Muguri de Tezaur.