Înapoi la listarea arhivei

02 Mai 2013 - Cursurile de apa, santurile si rigolele din judet au fost salubrizate mai bine fata de anii anteriori

Prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne si al Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, in perioada 25 martie-25 aprilie a.c., s-a desfasurat o actiune de verificare cu privire la modul in

02 Mai 2013 - RUGBY. Superliga: Baimarenii merg spre al patrulea succes in deplasare

Vineri se disputa toate cele trei jocuri din prima etapa a returului in Superliga de rugby. De la ora 10.00 avem primul meci, intre Dinamo si Steaua, acesta urmand sa fie transmis in direct la TVR 2.

02 Mai 2013 - MASA DE PASTI - La ce sa fie atenti maramuresenii cand isi fac cumparaturile pentru Pasti

Cumparati doar miel din macelarii si stampilat si nu inrositi ouale cu vopsea pentru textile, atrag atentia specialistii de la protectia consumatorilor, daca nu vreti sa sfarsiti Pastele in spital.

02 Mai 2013 - Un baimarean a talharit o minora in Satu Mare

Mandat de arestare pentru unul dintre suspectii comiterii talhariei din 5 aprilie 2013 in Satu Mare

02 Mai 2013 - Afla aici proiectele pe care municipalitatea le va demara si finaliza in 2013

Municipiul Baia Mare se va transforma in acest an intr-un urias santier in 2013. Singurele cartiere care ar putea scapa de un asemenea deranj sunt Decebal si Sasar.

02 Mai 2013 - Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sprijna infrastructura si traditiile din Maramures

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, impreuna cu liderii grupului PSD din Camera Deputatilor si alti deputatii au ales sa petreaca sarbatorile pascale, impreuna cu familia in Maramures.

02 Mai 2013 - CU TIRU-N STALP - Un sofer a intrat cu autoutilitara intr-un stalp de curent de pe strada Petofi Sandor din Baia Mare, blocand circulatia spre "marele picnic"

Intr-un stalp de beton al operatorului de distributie a energiei electrice de pe strada Petofi Sandor din Baia Mare a ajuns un camion miercuri, 1 mai.

02 Mai 2013 - Presedintele Camerei Deputatilor bagat pe usa din spate intr-o fabrica din Sighet. Prefectul a calmat spiritile (VIDEO)

Vizita la o fabrica din Sighetu Marmatiei a presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea nu a fost lipsita de incidente.

02 Mai 2013 - NEMULTUMIRE TAXI - Statia de taxi de la mall-ul din Baia Mare e "invizibila" pentru clienti. Afla de ce!

Amplasamentul statiilor de taxi a fost mereu un real mar al discordiei in municipiul Baia Mare intre soferi si autoritati.

02 Mai 2013 - VIDEO - Fotbal. Liga IV. Seria SUD: Eaton Farcasa - Vectrix Satulung 7-0 (2-0)

Rezultatele etapei