Înapoi la listarea arhivei

18 Ianuarie 2014 - Contrabandist depistat cu ajutorul cainelui de urma Noza (VIDEO)

In urma unor actiuni specifice, politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au confiscat 2.000 pachete tigari, iar un cetatean roman, retinut cu ajutorul cainelui de urma Noza este

18 Ianuarie 2014 - Conflict deschis la Cavnic. Viceprimarul Petrut s-a mutat cu biroul in strada!

Intre primarul Alexandru Dragos din Cavnic si viceprimarul Vladimir Petrut este un conflict deschis de la inceputul mandatului si o continua tachinare.

18 Ianuarie 2014 - Terenurile agricole din Maramures nu vor ajunge pe mana strainilor, crede prefectul

Conform Tratatului de aderare la UE, Romania s-a angajat ca, la 1 ianuarie 2014, sa liberalizeze piata funciara, asa ca de acum cetatenii straini, persoane fizice din comunitatea europeana, pot

18 Ianuarie 2014 - Trei persoane au fost ranite in urma impactului dintre doua masini

In urma cu putin un grav accident de circulatie a avut loc pe strada Granicerilor, in fata Center Nemes. Este vorba despre un impact frontal intre un Logan si un taximetru.

18 Ianuarie 2014 - Incendiu la o anexa gospodareasca din Cicarlau

In urma cu putin timp, un incendiu a fost semnalat in localitatea Cicarlau. Din cate se pare, acoperisul unei case a luat foc.

18 Ianuarie 2014 - Diferenta intre a fi spectator si suporter al HCM Baia Mare

Sa te doara piciorul si sa stai in picioare e un act de demnitate. Sa ai oboseala in oase dupa enspe zile de lucru si sa stai in picioare si sa fii alaturi de ele e de asemenea e un act de demintate.